Bejelentés


Az Egészséges OTTHON Legdrágább kincsünk: az egészség


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Öntsön tiszta vizet poharába!

RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG: ALIG HASZNÁLT PiMag VÍZRENDSZER (Pímag vízszűrőrendszer + PiMag optimalizáló rendszer +
PiMag Ultra zuhany) harmad áron, 130.000 Ft helyett, 45.000 Ft-ért eladó. A készülékhez csak új szűrőket kell rendelni.


PiMag vízrendszer

A PiMag technológiával, a szokványos csapvíz pH szintje friss PiMag vízzé alakul.

Egyszerűen tőltse meg a tartályt és a gyors szűrésnek köszönhetően hamarosan friss PiMag vizet ihatPiMag vízszűrő rendszer egység

PiMag optimalizáló

A PiMag optimalizáló oxigénnel és ionokkal tölti fel a PiMag vizet vegyszerek, szénsav és adalékanyagok nélkűl.

Olyan technológiákat ötvöz amelyek a természetes, jól kiegyensúlyozott ivóvíz létrehozásához szükségesek.PiMag optimalizáló

PiMag® Ultra zuhany

* Zuhanyozzon PiMag® vízzel a hét minden napján
* Csökkenti a klór és szennyező anyagok mennyiségét
* Könnyen felszerelhető

Mindannyiunk számára ismertek a PiMag® víz fogyasztásának előnyei, és az a természetes tisztító hatás, amely az egyszerű csapvizet PiMag® vízzé alakítja. De vajon alkalmazhatók -e ezek az előnyök a zuhanyozás során? Fedezze fel a természetes zuhanyozást a PiMag® Ultra zuhannyal!

Tegye a zuhanyozást napi wellness életmódja részévé, zuhanyozzon minden nap PiMag® vízzel - a Nikken PiMag® Ultra zuhannyal!

A naponta szervezetünkbe jutó klórmennyiség 50 százalékáért a zuhanyzás a felelős. A klór egy bőrirritáló, mérgező vegyi anyag, melyet a legjobb elkerülni. Finomszűrési technológiának köszönhetően ez az egyedi termék a klór mellett eltávolítja a nehézfémeket, szulfitokat, szennyező-, üledék-, és szaganyagokat is. Használatával a bőr és a haj puhább, selymesebb lesz, még a hajkorpa mennyisége is csökken.

A PiMag® Ultra zuhany kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, könnyen beszerelhető, zuhanyrózsája ötféle állítható vízsugárral rendelkezik.

A zuhanyfejben található speciális szűrő, mely stratégiailag elhelyezett mágneseket és pi anyagokat tartalmaz, pezsgő energiával teli, tiszta és egészséges pi vizet hoz létre, mely frissességet kölcsönöz Önnek reggelente vagy egy fárasztó nap után! Továbbá a PiMag® Ultra zuhany helyreállítja a víz pH értékét, melynek következtében az Ön bőre simább, haja puhább és selymesebb lesz, és Ön frissnek és egészségesnek fogja érezni magát. A Nikken PiMag® Ultra zuhany eltávolítja a csapvízben található klór 100 százalékát.

Tegye a zuhanyozást napi wellness életmódja részévé, zuhanyozzon minden nap PiMag® vízzel - a Nikken PiMag® Ultra zuhannyal!

A PiMag® Ultra zuhany kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, könnyen beszerelhető, zuhanyrózsája ötféle állítható vízsugárral rendelkezik.Pimag ultra zuhany

Érdeklődni lehet:
Aranyosi Ervin
Tel: 06-30/520-1113

Biztonságtechnika, elektronikus vagyonvédelem
Biztonságtechnika, elektronikus vagyonvédelem

Virtuális Panoráma Készítés!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!